خواص خاکشیر و تخم شربتی / خواص تخمه شربتی برای کبد

خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,خواص خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,خواص خاکشیر وتخم شربتی برای پوست,خواص خاکشیر وتخم شربتی در بارداری,خواص خاکشیر وتخم شربتی برای لاغری,چه شربتی برای کبد خوب است,خواص تخمه شربتی برای کبد,خواص ترکیب خاکشیر وتخم شربتی,خواص خاکشیر و تخم شربتی , خواص تخمه شربتی برای کبد

تخم شربتی ، که به آن دانه ریحان نیز گفته می شود ، دانه های سیاه هستند که بسیار شبیه به دانه های چیا هستند و فواید بی نظیری برای سلامتی دارند. تخم شربتی بومی هند هستند و سرشار از پروتئین ، چربی های اساسی ، کربوهیدرات ها هستند و از فیبر سرشار هستند و با کمال تعجب ، آنها کالری ندارند.

خواص خاکشیر وتخم شربتی / خواص تخمه شربتی برای کبد

تخم شربتی بسیار سخت است و به صورت خام قابل مصرف نیست. تخم شربتی پس از خیساندن در آب مصرف می شوند و همین امر باعث ژله ای شدن آنها می شود. تخم شربتی معمولاً از ریحان شیرین(Ocimum basilicum) حاصل می شود ، که معمولاً از آن به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. از آنجا که از گیاه ریحان شیرین سرچشمه می گیرد ، معمولاً از آنها به عنوان دانه ریحان شیرین یاد می شود.

خواص تخم شربتی

تخم شربتی فواید بسیار زیادی دارند که موارد زیر را شامل می شود ، اما به آنها محدود نمی شود:

فواید تخم شربتی برای لاغری و کاهش وزن

تخم شربتی ها سرشار از اسید آلفا لینولنیک هستند و با خواص کاهش وزن آنها شناخته شده اند.

از آنجا که پر از فیبر هستند ، شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارند ، از هوس غذا خوردن دور نگه می دارند و به کاهش وزن شما کمک می کند.

مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری که توسط متخصصان تغذیه و کاهش وزن توصیه می شود ، حدود یک قاشق چای خوری بصورت محلول در آب است که بهتر است در اول صبح و بصورت ناشتا خورده شود.برای گواراتر شدن و ترغیب به نوشیدن تخم شربتی آن را با شکر یا عسل شیرین کنید و نوش جان نمایید.ترکیب آن با خاکشیر نیز توشیه می شود

تخم شربتی ، که به آن دانه ریحان نیز گفته می شود ، دانه های سیاه هستند که بسیار شبیه به دانه های چیا هستند و فواید بی نظیری برای سلامتی دارند. تخم شربتی بومی هند هستند و سرشار از پروتئین ، چربی های اساسی ، کربوهیدرات ها هستند و از فیبر سرشار هستند و با کمال تعجب ، آنها کالری ندارند.
تخم شربتی بسیار سخت است و به صورت خام قابل مصرف نیست. تخم شربتی پس از خیساندن در آب مصرف می شوند و همین امر باعث ژله ای شدن آنها می شود. تخم شربتی معمولاً از ریحان شیرین(Ocimum basilicum) حاصل می شود ، که معمولاً از آن به عنوان چاشنی استفاده می کنیم. از آنجا که از گیاه ریحان شیرین سرچشمه می گیرد ، معمولاً از آنها به عنوان دانه ریحان شیرین یاد می شود.

تخم شربتی فواید بسیار زیادی دارند که موارد زیر را شامل می شود ، اما به آنها محدود نمی شود:

فواید تخم شربتی برای لاغری و کاهش وزن

تخم شربتی ها سرشار از اسید آلفا لینولنیک هستند و با خواص کاهش وزن آنها شناخته شده اند.

از آنجا که پر از فیبر هستند ، شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارند ، از هوس غذا خوردن دور نگه می دارند و به کاهش وزن شما کمک می کند.

مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری

مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری که توسط متخصصان تغذیه و کاهش وزن توصیه می شود ، حدود یک قاشق چای خوری بصورت محلول در آب است که بهتر است در اول صبح و بصورت ناشتا خورده شود.برای گواراتر شدن و ترغیب به نوشیدن تخم شربتی آن را با شکر یا عسل شیرین کنید و نوش جان نمایید.ترکیب آن با خاکشیر نیز توشیه می شود

بهترین زمان مصرف تخمه شربتی

بهترین زمان ها برای نوشیدن تخم شربتی اوایل صبح ، مصرف تخمه شربتی هنگام خواب و هنگام احساس تشنگی و عطش است.یکی از زمان هایی که مصرف تخمه شربتی بسیار ضروری به نظر می رسد هنگامی است که دچار گرمازدگی شده اید یا انتظار این را دارید که گرما زده شوید.

سطح قند خون را کنترل می کند

این ماده متابولیسم بدن را کند می کند و تبدیل کربوهیدرات ها به گلوکز را کنترل می کند. به نظر می رسد برای بیماران دیابتی نوع ۲ خوب است.

خواص تخمه شربتی برای ورزشکاران

تخم شربتی یکی از برترین منابع گیاهی پروتئین می‌باشد به این معنی که با مصرف تخم شربتی بدن هر چیزی که برای ساخت عضله به آن نیاز دارد حتی بیشتر از سوزاندن چربی، دریافت میکند. تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب میکند بنابراین گوارش را کند کرده و شما را مدت طولانی تری سیر و هیدراته (رسیدن آب کافی به بدن) نگه میدارد.

به رفع یبوست و نفخ کمک می کند

تخم شربتی به طور طبیعی بدن شما را با تنظیم حرکت روده سم زدایی می کند. این ماده حاوی روغن فرار است که به از بین بردن گاز دستگاه گوارش شما کمک کرده و به عنوان پاک کننده معده عمل می کند.

رفع سوزش سر دل با تخم شربتی

تخم شربتی به خنثی شدن اثر اسیدی HCL در بدن کمک می کند ، که می تواند باعث تسکین اسید و سوزش سر دل شود. از آنجا که دانه ها پس از خیساندن در آب مصرف می شوند ، مقدار آب به تسکین روکش معده کمک می کند و به نوبه خود شما را از احساس سوزش تسکین می دهد.

خواص تخمه شربتی برای پوست

فواید تخم شربتی برای پوست می تواند با افزودن دانه های سبزه خرد شده آن به روغن نارگیل و استفاده از آن در ناحیه آسیب دیده حاصل شود. به درمان بیماری های پوستی مانند اگزما و پسوریازیس کمک می کند. خوردن تخمه شربتی به طور مرتب به بدن شما در ترشح کلاژن کمک می کند ، که برای تشکیل سلول های جدید پوست لازم است.

ثابت شده است که تخمه شربتی برای موهای سالم نیز مفید است زیرا پر از آهن ، ویتامین K و پروتئین مورد نیاز برای موهای بلند و قوی است. خاصیت آنتی اکسیدانی تخمه شربتی نیز به پوست و مو شما کمک می کند.

به درمان سرفه و سرماخوردگی کمک می کند

یکی دیگر از فواید تخم شربتی خاصیت ضد اسپاسم آن است. این دانه ها عضلات اسپاسم را تسکین داده و به آرامش آنها کمک می کنند. خاصیت ضد اسپاسم تخم شربتی در کنترل سرفه مفید است. آنها همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

خواص تخم شربتی برای کاهش وزن

خواص تخم به دلیل نقشی که در داروهای آیرودزیک ایفا می کنند برای تسکین شرایطی که شامل فشار خون بالا ، کلسترول ، افسردگی ، دیابت نوع ۲ و عدم تعادل متابولیک است شناخته شده اند. تخمه شربتی برای کاهش وزن اخیراً به دلیل شواهد ثابت و قابل اعتماد در مورد خواص لاغری آن محبوبیت بی نظیری پیدا کرده است.

  عوارض و مضرات روغن و گیاه تخم شربتی

تخمه شربتی هنگام خیس شدن متورم می شوند و آنزیم های هضم را در آب آزاد می کنند. این آنزیم های گوارشی اشتهای شما را سرکوب می کنند و به کاهش هوس ناخواسته کمک می کنند. این دانه ها پر از فیبر است ، که باعث می شود مدت طولانی احساس سیر بودن داشته باشید. تخم شربتی با  کمک به کاهش اشتهای شما مانع از پرخوری غیرضروری می شوند.

تخمه شربتی از نظر کالری کم و از نظر مواد مغذی مانند کلسیم ، منیزیم و آهن ، فسفر به همراه مولتی ویتامین ها بسیار کم کالری هستند. آنها همچنین سرشار از آلفا لینولنیک اسید هستند که باعث تحریک متابولیسم چربی سوزی در بدن شما می شوند. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی نشان می دهد که مصرف روزانه اسید لینولنیک باعث از بین رفتن چربی می شود.

چگونه می توان از تخم شربتی برای لاغری سالم استفاده کرد؟

برای استفاده از تخم شربتی برای کاهش وزن ، یک یا دو قاشق چایخوری دانه را در یک فنجان پر از آب گرم خیس کنید. آنها را مستقیماً بعد از پانزده دقیقه مصرف کنید. همچنین می توانید این دانه ها را در سالاد و سوپ بپاشید یا آنها را با لیموناد یا چای سبز مخلوط کنید.

مضرات مصرف تخمه شربتی

ترس اندکی در مورد تداخل دارویی تخم شربتی با سایر داروها وجود دارد.اگرچه این دانه ها تهدیدی ناچیز دارند و تقریباً توسط همه افراد قابل تحمل هستند ، پیشنهاد می شود با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود مشورت کنید. اگر این دانه ها به مقدار محدود مصرف شوند ، هیچ گونه تهدیدی را ایجاد نمی کنند. اما مصرف بیش از حد تخم شربتی عوارض جانبی دارد. مقدار توصیه شده روزانه بیش از یک قاشق غذاخوری نیست ، اگرچه ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد.

عوارض تخم شربتی برای زنان باردار و کودکان

بیشتر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ، تخم شربتی را به زنان باردار و کودکان توصیه نمی کنند. دانه ها می توانند کودکان را خفه کنند ، زیرا در آب به خوبی مخلوط نمی شوند. از آنجایی که اعتقاد بر این است که تخم شربتی باعث کاهش سطح استروژن در بدن می شوند ، برای خانم های باردار توصیه نمی شود.

از آنجا که روغن ریحان و عصاره های آن می توانند لخته شدن خون را کند کنند ، اگر اخیراً جراحی کرده اید یا زخمی شده اید ، مصرف آن توصیه نمی شود. اگر شما یک عمل جراحی برنامه ریزی شده دارید ، باید حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی مصرف فرآورده های ریحان را متوقف کنید. از آنجایی که عوارض دانه های سبجا در افراد مختلف متفاوت است ، توصیه می شود قبل از مصرف آنها با ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود مشورت کنید.

خواص تخمه شربتی برای کبد

مطالعه‌ای منتشر شده در نشریه‌ی بین‌المللی Preventive Medicine در سال ۲۰۱۶ به تاثیر فیبر رژیمی به شکل بارهنگ و تخم شربتی در کاهش وزن در بیماران مبتلا به کبد چرب الکلی پرداخت.

بیماران به ۴ گروه تقسیم شدند:

گروه ۱ روزانه ۱۰ گرم تخم شربتی کردند.
گروه ۲ روزانه ۱۰ گرم بارهنگ مصرف کردند.
گروه ۳ روزانه مخلوطی از تخم شربتی و بارهنگ (۱۰ گرم) مصرف کردند.
گروه ۴ گروه کنترل بود.
این مطالعه ۱۲ هفته به طول انجامید. نتایج چنین بود: نتایج این مطالعه نشان داد مصرف تخم شربتی، بارهنگ یا مخلوط این دو به مدت ۱۲ هفته تاثیری بر هیچ کدام از معیارهای تن‌سنجی در بیماری کبد چرب الکلی ندارد.

خواص تخمه شربتی برای کودکان

معمولا مصرف معمولی تخم شربتی همراه غذا برای بچه ها عوارض خاصی ندارد اما مصرف زیاد آن در برخی موارد باعث بروز مشکلات کبدی در کودکان می شود.

طرز شستن تخمه شربتی

همراه دانه های تخم شربتی خاشاک و چوب های ریز و حتی سنگ ریزه هایی وجود دارد.البته در پک های بسته بندی شده صنعتی کمتر شاهد این عناصر اضافی هستیم.با این وجود شستن تخم شربتی خالی از لطف نیست.طرز شستن تخم شربتی به این صورت است که:

ابتدا دانه های تخم شربتی را خیس کرده و بشویید. در یک ظرفی تخم شربتی و آب را مخلوط کرده و هم بزنید. ۱۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا تخم شربتی ها خیس بخورند. در این حالت می بینید که یک ماده ژله مانندی دور تخم شربتی ایجاد شده و لعاب دار می شود.
سپس آب آن را خالی کنید که با این کار خاشاک و چوب های ریز جدا می شوند. تخم شربتی ها را در ظرف دیگری خالی کنید، می بینید که در ته ظرف شن های ریزی ته نشین شده است. مطمئنا نیاز است که چند بار این عمل را انجام دهید تا کاملا تخم شربتی ها شسته و تمیز شوند.
بعد آب، تخم شربتی، آب لیمو و عسل یا شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. به شربت یخ اضافه کنید و میل نمایید.

خواص تخمه شربتی کبد

بر اساس موادی که در خاکشیر و تخم شربتی وجود دارد و بدلیل اینکه این گیاهان مورد استفاده ، خاکشیر طبعش سرد و تر و تخم شربتی طبعش گرم و تر از نظر طب سنتی می باشند ما طبع این شربت را معتدل می دانیم اما اگر کسی مزاجش زیاد سرد می باشد میتواند کمی گلاب هم به این شربت اضافه نماید و یا اگر کسی مزاجش زیاد گرم می باشد میتواند کمی آبلیمو به این شربت اضافه کند تا مزاجتان متعادل بماند و بتوانید از خواص این شربت نیز بهره ببرید.

پس طبع تخم شربتی گرم و تر و طبع خاکشیر سرد و تر و طبع مخلوط این دو گیاه طبعی معتدل می باشد. حال با توجه به مزاج بدن خود سعی کنید مقدار استفاده از هرکدام از این گیاهان را تنظیم نمائید تا خدای ناکرده دچار سوء مزاج نشوید.

خواص خاکشیر و تخم شربتی

خواص متعددی برای این شربت خوشمزه گفته شده است که ما مهمترین این خواص را برای شما بیان می کنیم:

۱ . ضد عطش بودن : بدلیل خواصی که این شربت دارا می باشد تشنگی و عطش شما را در روزهای گرم سال بر طرف می نماید.

۲ . کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن: دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.

۳ .چروک صورت: دانه های ریحان یا تخم شربتی حاوی آنتی اکسیدان ها و روغن های طبیعی است که به روشن شدن رنگ پوست کمک میکند و چروک پوست صورت را از بین می برد.

خب عزیزان ما در اینجا خواص تخم شربتی و خاکشیر را بصورت جدا برای هر کدام بصورت کامل برای شما توضییح می دهیم

تخم شربتی چیست؟ و به چه نام هایی شناخته می باشد؟

تخم‌شربتی در حقیقت دانه‌های گیاه ریحان كوهي است که به علت داشتن ترکیبات موسیلاژی (لعاب‌دار) به‌صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود و پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید.

نام هایی که تخم شربتی به آن شناخته شده است عبارت است از :بورنگ ، تره خراسانی ،حوک ، اوقیمن ، صریرا و بادروج ابیض ، بادروج

  زمان مصرف تخمه شربتی / طرز شستن تخمه شربتی

خواص تخم شربتی

تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

چروک صورت: دانه های ریحان یا تخم شربتی حاوی آنتی اکسیدان ها و روغن های طبیعی است که به روشن شدن رنگ پوست کمک کرده و چروک پوست صورت را از بین می برد.

نگهداشتن فشار خون متعادل: معمولاً بعد از خوردن غذا به‌ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.

پيشگيري از ديابت: با متعادل نگهداشتن فشار خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت کم میشودتخم شربتی دارای خاصیت عطسه آور، سنگ آور و ملین می باشدكمك به رفع احساس تشنگي و عطشحاوي مقادير فراوان امگا۳ میباشد.

روش مصرف تخم شربتی برای لاغری

کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن: دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد. تخم‌های شربتی، مقادیر بالایی اسیدهای چرب امگا ۳ دارند و درنتیجه، غنی از آلفا لینولنیک اسید (ALA) هستند. این اسیدها به افزایش متابولیسم چربی‌سوزی در بدن کمک می‌کنند.

این دانه‌ها سرشار از فیبر نیز هستند، بنابراین شما را به‌مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارند و از هوس‌های غذایی جلوگیری می‌کنند. شما می‌توانید برای کنترل اشتهایتان از آنها به‌عنوان یک میان‌وعده قبل از غذای اصلی استفاده کنید. برای این منظور کافی است آنها را به یک کاسه‌ ماست اضافه کنید یا مقداری از آنها را روی سالاد میوه بپاشید.

برای این کار بهتر است، صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را با یک لیوان آب گرم و عسل مخلوط و خورده شود، و یک ساعت بعد از آن صبحانه صرف شود.

فوايد مصرف تخم شربتي در كاهش وزن:

اگر می خواهید بدون اینکه گرسنگی بکشید یا ورزش کنید هم چنین بدون مصرف داروهای پُر خطر لاغر کننده و چسب های لاغری وزن کم کنید تخم شربتی یک راه معجزه گر برای شماست.

تخم شربتی بدلیل حالت ژلاتینی خود انسان را تا مدتها سیر نگه میدارد. چون دانه های ژلاتینی آن از آب درست شده، هیچ کالری ندارد و چون آب آن به مدت طولانی داخل دانه ها حتی درون بدن باقی میماند، باعث میشود که بدن احساس سیری کند.

اگر شما تخم شربتی را با غذای خود بنوشید، خاصیت ژله بودن آن، باعث میشود که مواد نشاسته ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.

بر خلاف تمامی قرصها و روشهای لاغری که به ناراحتی های معده منجر می شوند مصرف تخم شربتی از ورم معده و دیگر ناراحتی های معده جلوگیری میکند.

همان طور که می بینید تخم شربتی نه تنها شما را لاغر می کند بلکه هیچ عارضه ای نداشته و تمامی نیازهای بدن شما را نیز تامین می نماید. بدين منظور تنها كافي است مقداري تخم شربتي را در آب حل كرده و ميل كنيد.

سطوح قند خون را کنترل می‌کند

تخم‌های شربتی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مفید هستند، چون می‌توانند سطوح قند خون را کنترل کنند. آنها متابولیسم بدن شما را کُند می‌سازند، بنابراین تبدیل کربوهیدرات به گلوکز را کنترل می‌کنند. شما می‌توانید دانه‌های ریحان خیس‌خورده را در یک لیوان شیر مخلوط کنید و به‌عنوان صبحانه بنوشید. این نوشیدنی برای افراد دیابتی، بسیار سالم و مفید است.

از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌ های گوارشی مانند درد و ورم معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.

فواید دیگر تخم شربتی

از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌ هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.

در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.به منظور تقویت قلب، تخم شربتی را در عرق بید مشک یا نسترن بریزید و بنوشید.

به منظور تقویت اعصاب ، روزانه یک یا دو بار تخم شربتی را در عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.

براي درمان تنگی نفس و سرفه‌های خشک ، یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و آن را جرعه جرعه بنوشید.تخم شربتی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده و تاثير زيادي در شادابي و جواني پوست دارد.

مصرف تخم شربتي در بارداري و شيردهي:

گفته شده است در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج وخوش رنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است و مصرف تخم شربتي در دوره شيردهي ، سبب ازدياد شير مادر ميشود ولي در مصرف آن زياده روي نشودچرا که مطالعات علمی هر روز دستخوش تغییراتی است.

کاهش استرس

تخم شربتی سرشار از مواد مغذی هست. منیزم، که به کاهش کورتیزول ( هورمون استرس ) کمک میکند. پایین بودن سطح منیزیم بدن باعث سردرد و خستگی می شود.تخم شربتی همچنین حاوی ترپیتوفان و آمینو اسید هست که میتواند به بدنتان کمک کند سروتونین تولید کند. سروتونین به بدن کمک میکند با اضطراب مبارزه کند و الگویی منظم تر داشته باشد.

مضرات تخم شربتی

اشخاص مبتلا به كرم معده نبايد از تخم شربتي استفاده كنند. زياده روي در مصرف تخم شربتي موجب ايجاد سر گيجه و همچنين بروز اختلال در حس بينايي مي شود.

طرز تهیه شربت تخم شربتی و خاکشیر

مواد لازم :

۴ ق غ تخم شربتی

۶ ق غ خاکشیر

۲ پیمانه شکر

۱/۲ پیمانه گلاب

۲ لیموی کوچک

آب خوردنی

زعفران دم شده به میزان دلخواه و قابل حذف است

اول تخم شربتی و خاکشیر رو تمیز کنید و تو ظرفهای جدا بریزید و چندبار آبکشی کنید و بذارید کمی توی آب بمونن تا اگه شن داره شن ها ته نشین بشه. وقتی ترکیب این دوتا رو درست میکنین ،تخم شربتی رو نذارید خیلی تو آب بمونه چون خیلی آب جذب میکنه و اگه بخوایم دونه ها با هم قاطی نشن بهتره که تخم شربتی رو با خیس دادن بیش از اندازه سنگین نکنیم، بهتره فقط چندبار با آب سرد بشوریم.

در مرحله ی بعدی شکر رو با نصف پیمانه آب بذارید کامل حل بشه و شیره غلیظ بشه بعد گلاب اضافه کنید و بذارید گلاب یه جوش بزنه بعد خاموش کنید. بذارید کاملِ کامل خنک بشه.

 

منابع:

tourbeh.com

malomat.ir

6 نظر

  1. اگه خارش پوست دارید یا بر اثر گرمی بدنتان می خارد تخم شربتی وخاکشیر واب لیمو بهترین راه درمان هست.

  2. چوخ عالی 💜

  3. پرستو نوذریان

    بسیارعالی ممنون از توصیحات کامل شما

  4. واقعا اطلاعات دقیق و عالی بود ممنون

  5. عالی

    • سلام .من در حدود ۲سال است که هرروز ناشتا تخم شربتی وخاکشیر .تخم ریحان .عسل ولیمو با آب جوش مخلوط کرده و می خورم نه سرما خوردگی وکرونا گرفتم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.