طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

طرز تهیه سالاد سزار خانگی,طرز تهیه سس سالاد سزار اصل,طرز تهیه سالاد سزار ساده,عکس سالاد سزار با مرغ,طرز تهیه سالاد سزار با مرغ رژیمی,طرز تهیه سالاد سزار رستورانی,طرز تهیه سالاد سزار تصویری,طرز تهیه سس سالاد سزار بدون خردل,

سالاد سزار یکی از سالادهای پر طرفدار ایتالیایی در بین ایرانی‌هاست که قدمت آن به ۱۰۰ سال پیش باز می‌گردد. این سالاد همراه با مرغ گریل شده و نان تست برشته شده، اشتها برانگیز و لذیذ است. اگر قصد دارید تا این سالاد خوشمز را تهیه کنید، بهتر است چندان به فکر غذای اصلی نباشید! زیرا این غذا آنقدر لذیذ است که حتی می‌تواند جای غذای اصلی را نیز بگیرد.

علاوه بر این با تغییر در مواد اولیه بر حسب سلیقه و ذائقه افراد این سالاد می‌تواند طعم‌های گوناگونی داشته باشد. در این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه سالاد سزار با طعم‌های مختلف را به شما عزیزان آموزش دهیم.

سالاد سزار مرغ

زمان لازم برای تهیه این سالاد خوشمزه و مجلسی ۳۰ دقیقه است.

مواد لازم
نان تست به صورت خرد شده ۴ پیمانه
روغن زیتون ۲ پیمانه
ماست یونانی بدون چربی ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه کوچک
لیموترش ۱ عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو
کاهو خرد شده ۲ عدد
 نمک و فلفل  به میزان لازم

آماده سازی نان تست:

قبل از تهیه سالاد سزار مرغ، بهتر است نان تست را آماده کنید.

  • برای شروع، نان تست خود را به قطعات کوچک مربعی شکل در بیاورید.
  • قطعات مربعی نان تست‌ها را در روغن زیتون آغشته کنید و در فر در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  • اگر به فر دسترسی نداشتید، می‌توانید کف تابه روغن بریزید، بعد از اینکه داغ شد، خرده‌های نان تست را در کف تابه بگذارید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری سیر رنده شده روی نان تست ها بریزید.
  • وقتی نان تست شما خشک شد، آن را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید.
  • زمان لازم برای آماده سازی نان تست سالاد سزار حدود ۲۰ دقیقه است.

دستور تهیه سالاد سزار:

قبل از آماده سازی  و تهیه مواد سالاد سزار با مرغ، در ابتدا بهتر است سس آن را آماده کنید.

  • برای تهیه سس سالاد سزار پنیر پارمزان، سیر، آبلیمو، خردل، ماست یونانی و دو قاشق غذاخوری آب را به خوبی با هم ترکیب نمایید تا سس شما آماده شود.
  • سپس سینی فر را با یک قاشق روغن زیتون چرب کنید، سینه ‎مرغ‌ها را درون فر بگذارید و مقداری نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید.
  • دقت داشته باشید که اگر قطعات سینه مرغ شما بزرگ بود، آن را برش دهید و به قطعات کوچک‌تر تبدیل کنید.
  • روی سینه مرغ‌ها، مقداری از سس تهیه شده و مقداری پنیر پارمزان بریزید.
  • سینی را در فر بگذارید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سینه مرغ کاملا برشته و طلایی شوند.
  • در این مرحله، کاهو و مکعب‌های نان تست را در یک ظرف نسبتا بزرگ ریخته و پنیر پارمزان روی آن بریزید.
  • سپس سینه‌های مرغ را به صورت نواری برش بزنید و به ظرف کاهو و نان تست خود اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید که مرغ‌های برش زده شده باید روی ظرف شما قرار بگیرد.

سالاد سزار مرغ شما آماده است، مقداری فلفل و پنیر پارمزان روی آن ریخته و نوش جان کنید. در صورت تمایل می‌توانید از گوجه گیلاسی نیز در سالاد خود استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ

سالاد سزار با سس خردل

به منظور تهیه این سالاد برای سه الی چهار نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
کاهو پیچ ۲ عدد
لیموترش ۴ عدد
جعفری ۲۰ شاخه
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
ماست ۵ فاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون نصف استکان
نان تست یک بسته
پنیر پارمزان رنده شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

👩‍🍳 ۲ نکته:

  • میزان سرکه را می‌توانید تا یک قاشق غذاخوری افزایش دهید، اما توجه داشته باشید که سس سالاد نباید بوی سرکه بدهد؛ بنابراین سرکه سفید را به تدریج اضافه کنید.
  • ترجیحا از ماست کم چرب استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود.

سالاد سزار با سس خردل

دستور تهیه:

  • اگر قطر فیله مرغ زیاد است، آن را از وسط به دو نیم یا کمی بکوبید. سینه مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید، اما تکه‌ها باید درشت باشند.
  • در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار دهید.
  • مقداری پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید، به طوریکه تمام تکه‌های مرغ به این ادویه‌ها آغشته شوند.
  • زمانی که مرغ کاملا پخت، مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.
  • دو عدد از لیموترش‌ها را آب بگیرید و به مرغ اضافه کنید. مرغ‌ها را گاهی زیرورو کنید تا اطراف آن کاملا بپزد.
  • نان‌ها را به صورت مستطیلی به بزرگی یک بند انگشت خرد کنید.
  • در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و نان‌ها را به آن اضافه کنید. اندکی پودر سیر نیز به نان‌ها بپاشید تا طعم بگیرید. نان را آنقدر تفت دهید تا برشته شود و وقتی آن را می‌جوید ترد باشد. این مرحله را با دقت انجام دهید، زیرا در طعم نهایی این سالاد بسیار تاثیرگذار است.

طرز تهیه سالاد سزار

  • کاهو را خرد کنید.
  • ساقه جعفری‌ها را جدا و جعفری را خرد کنید. جعفری را نباید ریز خرد نمایید.
  • برای تهیه سس این سالاد، ماست، سرکه، سس خردل (ترجیحا تند نباشد)، آب لیموترش، اندکی نمک و مقداری پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس نصف پنیر پارمزان را نیز به آن بیفزایید.
  • سس را روی سطح کاهو جعفری پخش کنید.
  • مرغ را به تکه‌هایی به اندازه بند انگشت خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
  • تکه‌های نان را نیز روی سالاد بریزید.
  • مابقی پنیر را نیز تا نان‌ها گرم هستند، به سالاد اضافه کنید تا نان‌ها طعم پنیر بگیرند.

سالاد سزار آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. هنگام سرو کمی سالاد را بهم بزنید تا تمام مواد طعم سس را بگیرد. اگر از ابتدا آن را بهم بزنید، نان‌های تست اندکی خمیر می‌شوند.

سالاد سزار با سس مایونز

به منظور تهیه این نوع از سالاد سزار برای دو الی سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
نان تست ۱۰۰ الی ۱۲۰ گرم
کاهو پیچ یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
سویا سس یک دوم الی یک قاشق غذاخوری
لیموترش ۲ عدد
روغن زیتون ۲ الی ۳ عدد
سس مایونز ۲ الی ۳ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

👩‍🍳نکته: در صورت تمایل می‌توانید از سس ورچستر به جای سویا سس استفاده کنید، اما طعم آن چندان با ذائقه ایرانی هماهنگ نیست.

سالاد سزار با سس مایونز

دستور تهیه:

  1. به شیوه‌ای که قبلا ذکر شده مرغ و نان تست را آماده کنید.
  2. کاهو را خرد کنید و در ظرف قرار دهید. نیازی نیست که کاهو را ریز خرد کنید.
  3. برای تهیه سس این سالاد، زرده تخم مرغ را بزنید تا از لختگی دربیاید. سپس به آن یک الی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس مایونز، سویا سس، آب یک عدد لیموترش، پودر سیر، اندکی نمک و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کند و بهم بزنید.
  4. سس را روی سطح سالاد پخش کنید.
  5. مرغ و نان را نیز روی سالاد قرار داده و تا نان‌ها گرم هستند مابقی پنیر پارمزان را اضافه کنید.

سالاد سزار با سس مایونز

سالاد سزار با فیله مرغ و آووکادو

مواد لازم
 نان باگت فرانسوی ۱۲۰ گرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
 پودر سیر ۱ ق غذاخوری
کرفس خشک    ۲ ق غذاخوری
نمک  ۱ پینچ
ژامبون  ۲۰۰ گرم
تخم مرغ  ۲ عدد
کاهو پیچ کوچک  ۲ عدد
 آووکادو رسیده ۱ عدد
پنیر پارمزان رنده‌شده  ۱/۲ پیمانه

آماده‌سازی مواد اولیه سالاد سزار مرغ و آووکادو:

  1. برای تهیه سالاد سزار با فیله مرغ و آووکادو ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. نان باگت فرانسوی را به برش‌های باریک تقسیم کرده و آن‌ها را کف سینی فر بچینید.
  3. روی نان‌ها مقداری روغن زیتون مالیده و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و صبر کنید تا نان‌ها برشته و طلایی شوند.
  4. وقتی نان‌ها آماده شدند، سراغ گریل‌کردن فیله‌ها بروید.
  5. فیله‌ها را کف یک بشقاب قرار داده و مقداری پودر سیر، پودر کرفس و نمک روی آن‌ها بپاشید.
  6. یک ظرف مناسب برداشته و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید.
  7. فیله‌های مزه‌دارشده را کف ظرف چیده و آن را داخل فر قرار دهید تا فیله‌ها طلایی و برشته شوند.
  8. وقتی فیله‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید و در همان ظرف، ژامبون‌های خردشده را بریزید و آن‌ها را نیز جند دقیقه گریل کنید.
  9. در این فاصله تخم‌مرغ‌ها را آبپز کنید. سفت یا شل بودن تخم مرغ آبپز در این سالاد دل‌خواه است اما توصیه می‌شود در حد وسط آن‌ها را از آب خارج کنید.
  10. حالا مواد اولیه سالاد شما آماده ترکیب‌شدن هستند. بهتر است در این مرحله به سراغ درست‌کردن سس سزار بدون تخم‌مرغ بروید.
مواد لازم برای تهیه سس سزار بدون تخم مرغ
ماست یونانی ۲/۳ پیمانه
روغن زیتون ۱ ق غذاخوری
سیر له‌شده ۲ حبه
 فیله ماهی آنچوی ۲ عدد
آبلیمو تازه نصف یک عدد
پنیر پارمزان رنده‌شده ۳ ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد سزار با فیله مرغ و آووکادو

طرز تهیه سس سزار بدون تخم مرغ:

  1. برای تهیه سس سزار ماست یونانی را با روغن زیتون داخل یک کاسه مخلوط کنید.
  2.  پودر سیر، فیله ماهی آنچوی، آبلیمو و پنیر پارمزان را نیز روی مواد قبلی ریخته و خوب باهم مخلوط کنید.
  3.  در نهایت نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و آن را بچشید.
  4. حالا که سس و مواد اولیه سالاد آماده شدند، به سراغ ترکیب کردن سالاد سزار بروید.

دستور تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ کاهو، فیله مرغ و ژامبون گریل‌شده را کنار هم داخل کاسه بریزید. (اگر سالاد را برای مهمانی تهیه می‌کنید مواد را باهم مخلوط نکنید و اجازه دهید به صورت مجزا داخل ظرف باشند تا ظاهر زیباتری داشته باشند.)
  2. تخم‌مرغ‌های آبپزشده را حلقه‌حلقه کنید و آن‌ها را نیز در گوشه‌ای از ظرف بریزید.
  3. آووکادوی خردشده، پنیز پارمزان رنده‌شده و برش‌های نان برشته‌شده را نیز به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
  4. در نهایت سس سزار را روی تمام مواد داخل کاسه ریخته و با دو عدد انبر سالاد بزرگ، مواد را باهم مخوط کنید.

سالاد سزار خوشمزه و متفاوت شما آماده است. بهتر است این سالاد را بلافاصله بعد از ترکیب‌کردن سرو کنید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه سالاد سزار مرغ به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده غذایی کامل برای شما عزیزان شرح داده شد. سالاد سزار که سالادی پر حجم محسوب می‌شود برای افرادی که رژیم دارند می‌تواند به عنوان یک وعده‌ی سبک غذایی استفاده گردد. اگر با طرز تهیه انواع سالاد سزار آشنا هستید و نکاتی برای هرچه بهتر شدن این غذا می‌شناسید، تجربیات خود را برای ما و همراهان انگیزه شرح دهید.

لطفا مقاله چگونه می‌توان از پوسیدگی در کودکان بین 3 تا 5 سال پیشگیری کرد مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.